Meld je aan voor onze toneelavonden!

Ben je tussen de 12 en 18 jaar oud en krijg jij wel eens te horen dat je iets met je acteertalenten zou moeten doen? Of ben je gewoon nieuwsgierig of toneelspelen iets voor jou is? Dan biedt toneelvereniging De Krottepoffers jou dé kans om daarmee aan de slag te gaan! 

Miranda Vaes en Inge Mackus verzorgen vier inspirerende toneelavonden. Iedere avond zal er een thema over acteren worden behandeld waarin plezier altijd centraal staat. Met oefeningen en opdrachten maak je kennis met toneelspelen en is er voldoende ruimte voor eigen invulling en improvisatie.

De toneelavonden vinden plaats op:
Woensdag 10 januari
Woensdag 24 januari
Woensdag 21 februari
Woensdag 6 maart

Aanmelden doe je door een mailtje te sturen met je naam en leeftijd naar miranda@krottepoffers.nl. Geef je op vóór 1 december. We hebben plek voor 10 personen, dus wees er snel bij.  De toneelavonden vinden plaats in basisschool De Bongerd in Nederweert. Na je aanmelding ontvang je meer info over de exacte tijdstippen.

Comments are closed.