50 jaar Krottepoffers!

Toneelvereniging De Krottepoffers bestaat dit jaar 50 jaar! Al sinds 1972 brengen wij toneel op de planken in Nederweert, op locatie of op straat. Van kluchten en blijspelen tot stukken voor de jonge inwoners van de regio. Dit najaar spelen wij een bijzondere productie om ons gouden jubileum te vieren: in de vertrouwde Pinnenhof brengen wij ‘De Bende van Jan de Lichte’ op de planken. Houd ons in de gaten!

Programma

Contactpersonen

Wilt u graag in contact komen met iemand van de vereniging? Hier vindt u per bestuurslid de contactgegevens, van de penningmeester tot de verantwoordelijke voor de kleding.

Ben jij ons nieuwe lid?

Loop jij al even met de gedachte om op de planken te gaan staan? Of wil jij met je handige handen mooie decors bouwen? Misschien wil jij je creativiteit kwijt in het maken van kleding, dan zijn we op zoek naar jou! Klik hier om je aan te melden!

Onze leden

Een vereniging bestaat niet zonder leden. Wij zijn trots op onze mensen die zich op allerlei manieren inzetten. Van acteren tot decors bouwen, van posters ontwerpen tot regisseren. Kijk hier om te zien wie zich allemaal inzet voor De Krottepoffers.

In de prijzen

Waardering van het publiek is de mooiste prijs die je kunt krijgen. Toch zijn we stiekem óók trots op de verschillende toneelprijzen die wij in onze geschiedenis hebben mogen ontvangen. Kijk hier voor een overzicht.

Geschiedenis

Sinds 1972 bestaat onze vereniging en is sindsdien diep geworteld in Nederweert. Leer hier over het ontstaan en de eerste jaren van de toneelclub.

50 jaar Krottepoffers!

Al sinds 1972 brengen wij toneel op de planken in Nederweert, op locatie of op straat. Van kluchten en blijspelen tot stukken voor de jonge inwoners van de regio.